Vind de perfecte schilderijmaat bij Canvasso

Vind de perfecte schilderijmaat bij Canvasso

Bij het kiezen van kunst voor aan de muur is het van essentieel belang om de juiste afmetingen te kiezen. Een kunstwerk kan nog zo prachtig zijn, maar als het niet goed past bij de ruimte, komt het niet volledig tot zijn recht. Bij Canvasso helpen we je graag bij het vinden van de perfecte maat, zodat het kunstwerk optimaal tot zijn recht komt.

Kunst op maat

Om je zo goed mogelijk te helpen bieden we onze gratis Photoshop service aan. Zo kun je een kunstwerk in verschillende maten zien op een foto van je eigen muur. Dit geeft een realistisch beeld van hoe een kunstwerk van verschillende afmetingen eruit zal zien in jouw ruimte. Via deze manier kan je goed inschatten welke maat het best past bij de verhoudingen van jouw muur en interieur. 

Maatadvies per ruimte

Verschillende ruimtes vragen om verschillende benaderingen qua maatvoering:

  • Boven de bank: wij houden rekening met de afmetingen van de bank zodat de kamer in balans blijft
  • In de gang: langere, smallere kunstwerken kunnen hier de lengte van de ruimte accentueren
  • Op een lange muur: grote kunstwerken of een serie van kleinere werken kunnen hier een krachtig statement maken
  • Slaapkamer, badkamer, keuken: elk van deze ruimtes heeft zijn eigen karakter waarbij het juiste kunstwerk de sfeer kan versterken. 

De angst voor groot

Veel mensen aarzelen om te kiezen voor een groot kunstwerk, maar een goed geplaatst groot kunstwerk kan een ruimte echt tot leven brengen. Het draait allemaal om de juiste verhoudingen en het creëren van een gebalanceerd geheel met je interieur.

 

Bij Canvasso streven we ernaar om kunstwerken te leveren die een prachtige en passende toevoeging vormen voor jouw interieur. Met onze expertise in maatvoering, onze Photoshop-service en persoonlijk advies staan we klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op zodat we samen het perfecte kunstwerk voor jouw muur kunnen vinden. 

Advies en tips

Bij Canvasso bieden we méér dan alleen kunstwerken. Ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige lijsten en frames onderscheid ons van anderen en laat uw kunstzinnige smaak optimaal tot zijn recht komen. Natuurlijk maken we de lijsten zelf. En wat dacht u