"Winterseizoen: Transformeer je interieur in de winterse sferen"

"Winterseizoen: Transformeer je interieur in de winterse sferen"

Het winterseizoen is in volle gang en wat is er nu leuker dan je woonruimte aan te passen aan de sfeer van de winter? De winter biedt talloze opties om een knusse sfeer te creëren. Lees snel verder voor tips om de gezelligheid van de winter in je interieur te brengen.

Koele kleuren

Koele kleuren zoals blauw, wit en lichtgrijs passen goed bij het winterseizoen. Door deze kleuren aan je interieur toe te voegen, creëer je een rustige en kalme uitstraling. Schilderijen met deze kleuren passen goed bij het winterse contrast.

Koele kleuren zijn mooi te combineren bij een interieur met rustige kleuren, zoals; beige, lichtgrijs en lichtbruine tinten. Deze combinatie van kleuren zorgt voor een evenwichtige look in je interieur, waardoor je rust creëert.

Winterse dieren

Denk je aan winterse dieren, dan komen Schotse hooglanders, ijsberen en sneeuwuilen waarschijnlijk al snel in je gedachten. Waarom niet een schilderij van één van deze prachtige dieren in je huis ophangen? Het voegt niet alleen stijl, maar ook een krachtige sfeer toe aan je interieur.

Schilderijen zoals het onderstaande exemplaar komen volledig tot hun recht in een stoer en industrieel interieur. De diepe, donkere kleuren blenden perfect samen met de stoere uitstraling van het interieur, waardoor er een mooi geheel ontstaat

Winterlandschappen

De betoverende winterlandschappen zoals besneeuwde velden, bevroren meren en mistige landschappen zijn soms adembenemend. Deze prachtige beelden kan je natuurlijk ook in huis halen door middel van schilderijen. Zo voeg je subtiele winterse accenten toe aan je interieur, voor een charmante en knusse sfeer.

Dit soort schilderijen staan erg mooi bij een interieur met zachte kleuren en stoffen, zoals een romantisch interieur. De kleuren van het schilderij en de tinten en texturen van het interieur vormen een prachtig samenspel.

Warme kleuren

Als je de gezelligheid van de winter in je huis wilt brengen, zijn warme kleuren zoals rood, bruin of oranje een goede keuze. Schilderijen met dit kleurenpallet brengen een warm en knus gevoel in je huis, waardoor het helemaal winterproof wordt.  

De warme kleuren zijn perfect te combineren bij een kleurrijk interieur. Het blend prachtig samen met de bestaande kleuren in het interieur, waardoor er een nog gezelligere sfeer ontstaat. Het resultaat is een huis dat niet alleen stijlvol, maar ook gezellig is tijdens de wintermaanden.

Advies en tips

Bij Canvasso bieden we méér dan alleen kunstwerken. Ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige lijsten en frames onderscheid ons van anderen en laat uw kunstzinnige smaak optimaal tot zijn recht komen. Natuurlijk maken we de lijsten zelf. En wat dacht u