Black Friday kriebels? Ontdek nu alvast jouw kunstige vondsten bij Canvasso!

Black Friday kriebels? Ontdek nu alvast jouw kunstige vondsten bij Canvasso!

‘Ieder interieur verdient betaalbare en passende kunst aan de muur!’, dat is onze missie. Wij streven ernaar om te laten zien dat kunst voor iedereen toegankelijk kan zijn. Met Black Friday om de hoek wordt onze kunst tijdelijk nóg toegankelijker.  Benieuwd naar ons aanbod en natuurlijk de kortingen? Lees dan snel verder en ontdek hoe je jouw ruimte kunt verrijken met prachtige kunst die past bij jouw stijl en budget!

 

Black Friday Kortingweek (20-11 / 28-11)

First things first; Black Friday. Het is inmiddels wereldwijd bekend als de dag van flinke kortingen. Bij Canvasso doen we natuurlijk mee, maar liefst een week lang! Ontvang 20% korting op bijna ons gehele assortiment, met uitzondering van de grote aluminium platen (150 x 200 cm) en de reeds afgeprijsde items. Profiteer van deze kans om prachtige kunst met korting in huis te halen!

 

Schilderijen

Bij Canvasso vind je unieke schilderijen van bekende merken zoals Mondiart. Van ‘Digital Art’ tot ‘Oude Meesters’, en van 'Aluminium Dibond’ tot ‘Canvas’, ons assortiment heeft het allemaal. Ontdek kunst die past bij jouw stijl en interieur en maak je ruimte compleet met een schilderij dat een verlengstuk is van jouw persoonlijkheid.

Aluminium Dibond schilderijen

Zoals hierboven al kort beschreven stond bieden wij prachtige Aluminium Dibond schilderijen, ook wel bekend als Aluart. Deze kunstwerken bestaan uit twee dunne lagen aluminium met daartussen een laag polyethyleen, wat resulteert in een stevig, licht en duurzaam paneel. Wat Aluart extra bijzonder maakt is het unieke ophangsysteem dat een zwevend effect aan het schilderij geeft. Geef je ruimte een eigentijdse uitstraling met de pracht van Aluart. 

Beelden & accessoires

Bij de aankleding van je interieur mogen beelden en accessoires natuurlijk niet ontbreken! Gelukkig hebben wij aan alles gedacht. Ons assortiment omvat (keramische) beelden, sierkussens, klokken én zelfs een drankbar! Ontdek de perfecte aanvulling voor jouw ruimte.

Wandkleden

Een schilderij aan je muur is hartstikke leuk, maar heb je ook wel eens gedacht aan een wandkleed? Een wandkleed is een decoratief stuk textiel dat aan de muur kan worden opgehangen, waarmee je je echt onderscheidt. Buiten het decoratieve om, is het wandkleed ook functioneel, het is namelijk geluiddempend! Ontdek onze diverse soorten wandkleden en voeg een uniek element toe aan je interieur! 

 

Vloerkleden

Een vloerkleed is dé perfecte toevoeging aan elk interieur. Het verbetert niet alleen de esthetiek van je ruimte, maar zorgt ook voor warmte en een geborgen gevoel. Ontdek onze diverse collectie vloerkleden, variërend van groot tot klein, geschikt voor zowel binnen als buiten. Kies voor duurzaamheid met onze vloerkleden van polyamide, een stof die lang meegaat, of ga voor luxe met onze 100% wol opties. Geef je huis een stijlvolle en comfortabele uitstraling met onze prachtige selectie vloerkleden.

Je bent nu op de hoogte gebracht van ons uitgebreide, prachtige assortiment. Maak je winkelmandje alvast klaar en profiteer van de geweldige deals tijdens onze Black Friday kortingweek! Happy shopping!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »