Maand Juni: Profiteer de hele maand juni van gratis verzending!!

Alle Aluminium dibond schilderijen

276 Product(en)

Een groot deel van ons assortiment bestaat uit kunstwerken / wall art bedrukt op aluminium dibond platen, ook wel aluart schilderijen genoemd. Aluart schilderijen zijn erg modern en kennen tal van voordelen.

Sorteren op: Meest bekeken
Aluart schilderij 'The Rest is History'
Bestseller
Aluart schilderij 'The Rest is History'
€199,00
Aluart schilderij 'The Chiesa della Mira'
New Collection
Aluart schilderij 'The Chiesa della Mira'
€165,00
Aluart kunstwerk 'Spring summer Flowers'
Aluart kunstwerk 'Spring summer Flowers'
€449,00
Aluart schilderij 'Mannicomio di R'
New Collection
Aluart schilderij 'Mannicomio di R'
€165,00
Aluart schilderij 'Arabische prinses'
New Collectie
Aluart schilderij 'Arabische prinses'
€339,00
Aluart schilderij 'Life is a Gamble'
Bestseller
Aluart schilderij 'Life is a Gamble'
€419,00
Aluart 'Italiaanse  verlaten villa'
New Collection
Aluart 'Italiaanse verlaten villa'
€165,00
Aluart schilderij 'Verlaten Gebouw'
New Collection
Aluart schilderij 'Verlaten Gebouw'
€199,00
Aluart schilderij 'Ezel in zwart-wit'
Aluart schilderij 'Ezel in zwart-wit'
€469,00
Aluart schilderij 'De Nachtwacht'
Bestseller
Aluart schilderij 'De Nachtwacht'
€649,00
AluArt schilderij 'Abandoned Hall'
AluArt schilderij 'Abandoned Hall'
€165,00
Aluart schilderij 'Magic Circle'
Aluart schilderij 'Magic Circle'
€165,00

Aluminium Dibond schilderijen

Bij Canvasso bestaat een groot deel van ons assortiment uit Aluart wall art. Dit zijn schilderijen bedrukt op Aluminium Dibond panelen, wat zorgt voor een professionele en moderne uitstraling. Met Aluminium Dibond schilderij haal je museumkwaliteit in huis.

Aluminium Dibond

Dibond is een merknaam voor aluminium sandwichplaten, ook wel bekend als Aluart. De sandwichplaten bestaan uit drie lagen. De buitenste twee lagen zijn flinterdunne aluminiumplaten en de kern is zwarte polyethyleen (pe), ook wel bekend als plastic. Dit stevige geheel vormt de basis voor vele schilderijen.

Eigenschappen van Aluminium Dibond

Veel musea gebruiken het materiaal Aluminium Dibond om foto’s te presenteren. Op dit materiaal wordt de foto superscherp geprint. De toplaag is namelijk zo glad dat de foto’s perfect en scherp geprint kunnen worden op dit materiaal. De kleuren zijn ook erg realistisch, doordat inkt niet in het materiaal kan trekken.

Zo komt bij het kunstwerk Gang met kleuren de diepe kleuren prachtig tot zijn recht. Het heeft een fine-art uitstraling, wat inhoudt dat het een werk is van hoogwaardige kwaliteit.

Matte afwerking

Bij Canvasso verkopen wij Aluminium Dibond schilderijen in zowel een matte als glanzende afwerking. Bij ons ontdek je waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Bij een matte afwerking wordt het kunstwerk helemaal centraal gezet. Doordat het een matte afwerking heeft maakt het niet uit welk lichtinval er op het kunstwerk valt, het kunstwerk krijgt namelijk helemaal de focus. Dit is het geval bij het schilderij Kolibri met passiebloemen.

Glanzende afwerking

Met een glanzende afwerking krijgen de kleuren in het schilderij een extra diepte. Hierdoor komt het schilderij prachtig tot zijn recht. Dit kan je bijvoorbeeld goed zien bij het schilderij Oud Hollandse kleurrijke bloemen, bij dit kunstwerk komen de felle kleuren van het boeket prachtig tot zijn recht.

Voor binnen en buiten

Eén van de vele voordelen van Aluminium Dibond is dat het materiaal weerbestendig is. Het is UV-werend en waterdicht. Hierdoor is het kunstwerk dus ook geschikt om buiten te hangen. Het materiaal wordt bijvoorbeeld ook veel gebruikt bij reclameborden en displays.

Duurzaam materiaal

Doordat de buitenste lagen van een Aluart schilderij gemaakt zijn van aluminium, is het erg duurzaam en bestand tegen slijtage. Het kan jarenlang meegaan zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Lichtgewicht

Aluminium Dibond is zeer licht materiaal, het totaal weegt 4 kilogram per m2. Zo kun je het kunstwerk veilig en zonder problemen aan de wand ophangen.

Ophangsysteem

Aluminium Dibond kunst staat bekend om het zwevende effect. Door de dikte van het materiaal hangt het schilderij een stukje van de wand af, wat resulteert in een prachtig schaduweffect. 

In het aluminium frame zit een gleuf waar een haakje in kan vallen. Afhankelijk van het model van het kunstwerk kun je het met één of twee ophangpunten ophangen aan de wand. Dit wordt ook wel een blind ophangsysteem genoemd.

MondiArt

Het grootste gedeelte Aluminium Dibond wall art bij Canvasso zijn van het merk MondiArt. MondiArt is een Nederlands merk met prachtige en stijlvolle woondecoraties.

Diverse formaten

Bij ons vind je Aluart schilderijen in diverse formaten, variërend van grootste werken die een hele wand kunnen opvullen tot kleinere werken voor een subtiel accent. Eén van onze grootste schilderijen is Blue Snake, met een formaat van 150 x 250 cm vult dit je hele wand.

Een subtieler schilderij is het schilderij Bloemen in een weiland, dit ronde kunstwerk heeft een diameter van 50 cm en is daarom een subtiele toevoeging voor je interieur.

Ontdek onze collectie

Wil je graag investeren in een prachtig, duurzaam schilderij voor jouw interieur? Bekijk dan ons assortiment Aluminium Dibond kunstwerken. Voor vragen staan wij altijd voor je klaar, zowel online als in onze winkel in Ootmarsum.