Alle Aluminium dibond schilderijen

157 Product(en)

Een groot deel van ons assortiment bestaat uit kunstwerken bedrukt op aluminium dibond platen, ook wel aluart schilderijen genoemd. Aluart schilderijen zijn erg modern en kennen tal van voordelen.

Sorteren op: Meest bekeken
Aluart schilderij 'The Rest is History'
Aluart schilderij 'The Rest is History'
€249,00
Aluart schilderij 'De Menagerie, d'Hondecoeter'
Bestseller
Aluart schilderij 'De Menagerie, d'Hondecoeter'
€399,00
Aluart schilderij 'Life is a Gamble'
Bestseller
Aluart schilderij 'Life is a Gamble'
€419,00
Aluart schilderij 'Nachtwacht'
Bestseller
Aluart schilderij 'Nachtwacht'
€649,00
Aluart schilderij 'Ezel in zwart-wit'
Aluart schilderij 'Ezel in zwart-wit'
€469,00
Aluart schilderij 'Gang met Kleuren'
Extra groot
Aluart schilderij 'Gang met Kleuren'
€1.850,00
Aluart schilderij 'Vintage Flowers'
Aluart schilderij 'Vintage Flowers'
€389,00
Aluart schilderij 'Flower Power'
Bestseller
Aluart schilderij 'Flower Power'
€459,00
Aluart Schilderij 'Ezels'
Bestseller
Aluart Schilderij 'Ezels'
€749,00
Aluart schilderij 'LaCour - Deur met Wandtextiel'
Aluart schilderij 'LaCour - Deur met Wandtextiel'
€649,00
Aluart schilderij 'Woman with butterflies' by Jaime Ibarra
Aluart schilderij 'Woman with butterflies' by Jaime Ibarra
€630,00
Aluart schilderij 'Lollipop Girl Vermeer'
Aluart schilderij 'Lollipop Girl Vermeer'
€299,00

Aluminium Dibond schilderijen

Bij Canvasso bestaat een groot deel van ons assortiment uit Aluart schilderijen. Dit zijn kunstwerken bedrukt op Aluminium Dibond panelen, wat zorgt voor een professionele en moderne uitstraling. Met Aluminium Dibond schilderijen haal je museumkwaliteit in huis.

Aluminium Dibond

Dibond is een merknaam voor aluminium sandwichplaten, ook wel bekend als Aluart. De sandwichplaten bestaan uit drie lagen. De buitenste twee lagen zijn flinterdunne aluminiumplaten en de kern is zwarte polyethyleen (pe), ook wel bekend als plastic. Dit stevige geheel vormt de basis voor vele kunstwerken.

Eigenschappen van Aluminium Dibond

Veel musea gebruiken het materiaal Aluminium Dibond om foto’s te presenteren. Op dit materiaal wordt de foto superscherp geprint. De toplaag is namelijk zo glad dat de foto’s perfect en scherp geprint kunnen worden op dit materiaal. De kleuren zijn ook erg realistisch, doordat inkt niet in het materiaal kan trekken.

Zo komt bij het kunstwerk Gang met kleuren de diepe kleuren prachtig tot zijn recht. Het heeft een fine-art uitstraling, wat inhoudt dat het een kunstwerk is van hoogwaardige kwaliteit.

Matte afwerking

Bij Canvasso verkopen wij Aluminium Dibond schilderijen in zowel een matte als glanzende afwerking. Bij ons ontdek je waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Bij een matte afwerking wordt het kunstwerk helemaal centraal gezet. Doordat het een matte afwerking heeft maakt het niet uit welk lichtinval er op het kunstwerk valt, het kunstwerk krijgt namelijk helemaal de focus. Dit is het geval bij het schilderij Kolibri met passiebloemen.

Glanzende afwerking

Met een glanzende afwerking krijgen de kleuren in het schilderij een extra diepte. Hierdoor komt het schilderij prachtig tot zijn recht. Dit kan je bijvoorbeeld goed zien bij het schilderij Oud Hollandse kleurrijke bloemen, bij dit kunstwerk komen de felle kleuren van het boeket prachtig tot zijn recht.

Voor binnen en buiten

Eén van de vele voordelen van Aluminium Dibond is dat het materiaal weerbestendig is. Het is UV-werend en waterdicht. Hierdoor is het kunstwerk dus ook geschikt om buiten te hangen. Het materiaal wordt bijvoorbeeld ook veel gebruikt bij reclameborden en displays.

Duurzaam materiaal

Doordat de buitenste lagen van een Aluart kunstwerk gemaakt zijn van aluminium, is het erg duurzaam en bestand tegen slijtage. Het kan jarenlang meegaan zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Lichtgewicht

Aluminiun Dibond is zeer licht materiaal, het totaal weegt 4 kilogram per m2. Zo kun je het kunstwerk veilig en zonder problemen aan de wand ophangen.

Ophangsysteem

Aluminium Dibond schilderijen staan bekend om het zwevende effect. Door de dikte van het materiaal hangt het schilderij een stukje van de wand af, wat resulteert in een prachtig schaduweffect. 

In het aluminium frame zit een gleuf waar een haakje in kan vallen. Afhankelijk van het model van het kunstwerk kun je het met één of twee ophangpunten ophangen aan de wand. Dit wordt ook wel een blind ophangsysteem genoemd.

MondiArt

Het grootste gedeelte Aluminium Dibond schilderijen bij Canvasso zijn van het merk MondiArt. MondiArt is een Nederlands merk met prachtige en stijlvolle woondecoraties.

Diverse formaten

Bij ons vind je Aluart schilderijen in diverse formaten, variërend van grootste werken die een hele wand kunnen opvullen tot kleinere werken voor een subtiel accent. Eén van onze grootste schilderijen is Blue Snake, met een formaat van 150 x 250 cm vult dit je hele wand.

Een subtieler schilderij is het schilderij Bloemen in een weiland, dit ronde kunstwerk heeft een diameter van 50 cm en is daarom een subtiele toevoeging voor je interieur.

Ontdek onze collectie

Wil je graag investeren in een prachtig, duurzaam schilderij voor je interieur? Bekijk dan ons assortiment Aluminium Dibond schilderijen. Voor vragen staan wij altijd voor je klaar, zowel online als in onze winkel in Ootmarsum.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »