Maand Juni: Profiteer de hele maand juni van gratis verzending!!

Betaalmethoden

Betaalmethode - Veilig en gemakkelijk betalen op Canvasso

Bij Canvasso begrijpen we dat een veilige en betrouwbare betaalmethode essentieel is voor een succesvolle online winkelervaring. Daarom bieden wij verschillende opties aan om uw aankopen eenvoudig en probleemloos af te rekenen.

Ideal: Met iDEAL kunt u veilig en direct online betalen via uw eigen vertrouwde bankomgeving. Deze betaalmethode is beschikbaar voor klanten in Nederland en biedt een snelle en gemakkelijke manier om uw bestelling af te ronden. Met slechts enkele klikken kunt u het bedrag overmaken en uw aankoop voltooien. Canvasso maakt gebruik van beveiligde verbindingen om uw persoonlijke en financiële gegevens te beschermen, zodat u met een gerust hart kunt betalen via iDEAL.

Kredietkaart: Naast iDEAL bieden wij ook de mogelijkheid om met een kredietkaart te betalen. U kunt gebruikmaken van Visa, Mastercard, American Express en andere bekende kaarten om uw aankoop te voltooien. Canvasso maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën om ervoor te zorgen dat uw creditcardgegevens veilig worden verwerkt. U kunt erop vertrouwen dat uw informatie vertrouwelijk wordt behandeld en niet voor andere doeleinden zal worden gebruikt.

Veiligheid en Privacy: Bij Canvasso nemen we de veiligheid van uw gegevens zeer serieus. We hanteren strikte beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke en financiële gegevens te allen tijde worden beschermd. Onze website maakt gebruik van versleutelde verbindingen (SSL) om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig worden verzonden en ontvangen. U kunt met vertrouwen winkelen, wetende dat uw privacy en veiligheid gewaarborgd zijn.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over onze betaalmethoden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen en eventuele zorgen weg te nemen. Bij Canvasso streven we ernaar om uw winkelervaring zo aangenaam en veilig mogelijk te maken, van het moment van betaling tot aan de levering van uw prachtige kunstwerk.