Verzenden & retourneren

Verzenden: Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. Na ontvangst van uw bestelling zullen wij het product binnen 3 tot 5 werkdagen verzenden. Om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig en op tijd bij u aankomt, maken wij gebruik van een speciale vervoerder.

Deze vervoerder zorgt ervoor dat uw pakket met de grootste zorg wordt behandeld en bij u thuis wordt afgeleverd. Mocht er onverhoopt vertraging optreden, dan zullen wij u hier tijdig van op de hoogte stellen en alles in het werk stellen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Retourneren: Wij begrijpen dat het soms nodig kan zijn om een product te retourneren. U heeft het recht om binnen 21 dagen na ontvangst uw bestelling aan te melden voor een retournering en 30 dagen na ontvangst van uw bestelling te retourneren. U kunt uw product aanmelden door te mailen naar [email protected], vervolgens wordt de retouraanvraag verwerkt en wordt er een afspraak gemaakt met onze vervoerder om de retournering aan huis op te halen. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Houdt er rekening mee dat retourkosten van het aankoopbedrag zullen worden afgetrokken. Na aanmelden van het retour heeft de webwinkel 14 dagen om het orderbedrag inclusief verzendkosten terug te storen. 

Om het retourproces soepel te laten verlopen, vragen wij u het product in de originele doos terug te sturen. Vergeet niet om het retourformulier in te vullen en bij te voegen. Dit formulier bevat essentiële informatie die ons helpt bij het verwerken van uw retourzending, zoals uw contactgegevens en de reden van retour.

Wij streven ernaar om uw winkelervaring zo positief mogelijk te maken. Mocht u nog vragen hebben over het retourneren of verzenden van producten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice, of door te mailen naar [email protected]. Ons vriendelijke team staat altijd klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »