Posters

95 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken
Ingelijste poster 'Audrey Hepburn'
New Collectie
Ingelijste poster 'Audrey Hepburn'
€149,00
Ingelijste poster 'Marilyn Monroe'
32% korting
Ingelijste poster 'Marilyn Monroe'
€219,00 €149,00
Ingelijste poster 'Pablo Picasso'
New Collectie
Ingelijste poster 'Pablo Picasso'
€149,00
Ingelijste posters 'Gina Lollobrigida'
New Collectie
Ingelijste posters 'Gina Lollobrigida'
€169,00
Ingelijste Poster 'Pablo Escobar Dollars'
38% korting
Ingelijste Poster 'Pablo Escobar Dollars'
€79,00 €49,00
Ingelijste poster 'James Bond'
Ingelijste poster 'James Bond'
€119,00
Ingelijste poster 'De beer'
Ingelijste poster 'De beer'
€45,00
Ingelijste poster 'Marilyn Monroe in stijl'
32% korting
Ingelijste poster 'Marilyn Monroe in stijl'
€219,00 €149,00
Ingelijste poster  'Rita Hayworth''
Ingelijste poster 'Rita Hayworth''
€179,00
Poster Mondiart 'Johnny Depp' met spiegellijst
18% korting
Poster Mondiart 'Johnny Depp' met spiegellijst
€109,00 €89,00
Ingelijste poster 'Women living the beachlife'
46% korting
Ingelijste poster 'Women living the beachlife'
€350,00 €189,00
Ingelijste poster 'Motor 1920'
New Collectie
Ingelijste poster 'Motor 1920'
€149,00

De mooiste posters koop je bij Canvasso

Posters zijn al decennialang een van de populairste manieren om je kamers te decoreren en op te fleuren. Bij Canvasso hebben wij een ruim assortiment aan posters waarmee je jouw ruimte volledig naar jouw smaak kunt decoreren. Of je nu op zoek bent naar een poster van dieren, een fashion poster of posters van beroemdheden, in ons ruime assortiment vind je precies wat je zoekt.

De voordelen van posters bestellen

Een poster bestellen biedt verscheidene voordelen, zeker als je ze bestelt bij Canvasso. Eerst en vooral zijn posters een stuk betaalbaarder dan andere decoratieve stukken voor je kamer zoals een schilderij. Door een poster te bestellen heb je de mogelijkheid om je ruimte op een leuke manier te decoreren zonder diep in de buidel te moeten tasten.

Een ander groot voordeel van het kopen van posters is de flexibiliteit die ze bieden. Dit geldt zowel voor de grootte als voor het plaatsen van de poster. Wanneer je een poster wilt bestellen bij Canvasso heb je een enorme keuze aan formaten. Hierdoor kun je precies het juiste formaat kiezen voor de locatie waar de poster moet komen. Bovendien zijn posters makkelijk te vervangen wanneer ze beschadigd of kapot zijn of wanneer je een nieuwe wilt hebben.

Waar moet je op letten bij het bestellen van een poster?

Het bestellen van een poster of schilderij is zo gedaan. Binnen ons assortiment vind je een ruime keuze aan verschillende soorten posters en schilderijen. Zo kun je kiezen voor digital artpop artstillevenoude meesters en nog veel meer. Ondanks dat het heel makkelijk is om een poster te bestellen bij Canvasso zijn er wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden:

  • De boodschap: Een poster heeft vaak een afdruk van een persoon, locatie, landschap of objecten. Het is daarom belangrijk dat je weet wat je wilt laten zien. Iedereen heeft een andere smaak en persoonlijkheid. Het onderwerp van de poster of posters moet dit ook reflecteren. 
  • De kleuren: Misschien klinkt het heel logisch, maar wanneer je een poster bestelt is het handig om te letten op de kleuren. Iedereen bestelt een poster met een andere reden. De een houdt van rustige kleuren en wil het liefst dat de bestelde poster past bij de kleuren van het interieur. De ander koopt een poster als blikvanger. De poster mag daarom best wel opvallen en felle kleuren hebben. Ook hoeft hij niet helemaal bij de kleuren van het interieur te passen. Wat de reden ook is, bij ons bestel je de poster die je nodig hebt.
  • De afmetingen: De belangrijkste factor bij het bestellen van een poster is de afmeting. Dankzij het gemak waarop posters nu worden gemaakt is het erg gemakkelijk om posters in verschillende maten te bestellen. Echter is het wel belangrijk om te weten welke afmetingen je precies nodig hebt. Wanneer je een poster op een muur wilt hangen, zullen de afmetingen groter zijn dan wanneer je hem wilt hangen op een kastdeur.

In welke afmetingen kun je een poster bestellen?

Iedereen heeft een andere plek voor ogen wanneer ze een poster bestellen. Ook het interieur en de kleuren verschillen per ruimte. Daarom zijn de afmetingen enorm belangrijk wanneer je besluit een poster te bestellen. Tegenwoordig zijn er enorm veel afmetingen waaruit je kunt kiezen wanneer je een poster koopt. Een aantal van de meest gebruikte zijn:

  • A2 poster
  • A3 poster
  • A4 poster
  • A5 poster

Buiten dit soort afmetingen zijn er ook posters waar de lengte en breedte worden benoemd. Wanneer je een poster gaat bestellen, moet je dus eerst de plek hebben opgemeten waar je de poster wilt gaan ophangen. Vanuit deze informatie kun je kiezen welke poster je koopt of kun je zelfs besluiten meerdere posters te bestellen.

De beste posters bestel je via Canvasso

Of je nu op zoek bent naar grote of kleine posters, posters met dieren, fashion posters of posters van oude meesters, bij Canvasso ben je aan het juiste adres voor een poster. Wij bieden bij Canvasso een enorme variëteit aan kunstwerken en kunstproducten. Of je nu op zoek bent naar posters, schilderijen, lijsten, vloerkleden of andere kunst accessoires. Canvasso is dé plek voor betaalbare en unieke kunst!

Ben je benieuwd wat je allemaal bij ons kan bestellen of misschien heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan vooral contact op en we helpen je graag verder of kom langs bij onze winkel.