3D aluminium schilderij: een revolutionaire afwerking voor aluminium prints

In de wereld van moderne kunst en interieurdesign is er een nieuwe trend die de grenzen verlegt: het 3D aluminium schilderij. Deze innovatieve afwerking biedt een unieke en opwindende kijk op aluminium prints, waardoor jouw kunstwerken een extra dimensie krijgen die de aandacht trekt en de zintuigen prikkelt.

Metal Volume Paneel, nieuwe alluart afwerking

Foto: Metal volume Paneel. De afbeelding loopt over de brede rand heen. 

Wat is een 3D schilderij van aluminium?

Dat is een aluminium paneel waarop jouw afbeelding wordt afgedrukt, maar met een bijzonder detail: de afbeelding loopt door over de randen van het paneel. Dit creëert een 3D-effect dat de illusie wekt dat de afbeelding uit het paneel komt. Het is als het ware een zeer luxe canvas van aluminium in plaats van een linnen canvas of een plat aluminium paneel. Het resultaat is een levendige en dynamische presentatie die jouw kunstwerk tot leven brengt.

De allure van Alluart met een extra touch

Aluminium prints zijn al jaren populair vanwege hun strakke en moderne uitstraling. Het 3D schilderij neemt deze look naar een hoger niveau. Net als bij de bekende Alluart-afwerking, straalt jouw afbeelding een hoogwaardige en professionele uitstraling uit. Maar met het doorlopende 3D-effect krijgt jouw kunstwerk een extra dimensie die de kijker zal verbazen en betoveren.

Canvasso: een van de eerste met deze revolutionaire afwerking

Canvasso is een van de eerste aanbieders die deze baanbrekende afwerking introduceert op de markt. Als toonaangevend bedrijf in de wereld van aluminium prints, blijft Canvasso innoveren en nieuwe manieren vinden om kunst en design naar een hoger niveau te tillen. Met het 3D aluminium schilderij zetten zij een nieuwe standaard voor kwaliteit en creativiteit.

Hoe verschilt het 3D schilderij van aluminium van andere afwerkingen?

Een 3D aluminium schilderij verschilt van andere afwerkingen voor aluminium panelen door het unieke 3D-effect dat wordt gecreëerd doordat de afbeelding over de randen van het paneel doorloopt. Dit geeft een levendige en dynamische presentatie die de afbeelding uit het paneel laat lijken komen.

Reguliere aluminium panelen hebben een vlakke, strakke afwerking waarbij de afbeelding stopt bij de randen van het paneel. Bij een 3D schilderij op aluminium echter, loopt de afbeelding door over deze randen heen, waardoor een opvallend 3D-effect ontstaat.

Andere afwerkingen zoals Alluart bieden weliswaar een hoogwaardige en professionele uitstraling voor aluminium prints, maar missen dit doorlopende 3D-aspect. Het 3D schilderij neemt de moderne look van Alluart naar een hoger niveau door er een extra dimensie aan toe te voegen die de kijker zal verbazen en betoveren.

Canvasso is bovendien een van de allereerste aanbieders die deze revolutionaire afwerking op de markt brengt, waarmee zij zich onderscheiden van andere aanbieders van aluminium panelen. Het 3D schilderij zet een nieuwe standaard voor creativiteit en visuele impact in deze branche.

Waarom kiezen voor een 3D aluminium schilderij?

  1. Visuele Impact: het 3D-effect trekt onmiddellijk de aandacht en maakt jouw kunstwerk tot een gespreksstuk.
  2. Moderne Uitstraling: de combinatie van aluminium en het doorlopende ontwerp geeft jouw interieur een stijlvolle en hedendaagse look.
  3. Duurzaamheid: aluminium is een robuust en duurzaam materiaal, waardoor jouw kunstwerk jarenlang mooi blijft.
  4. Veelzijdigheid: het 3D schilderij op aluminium leent zich voor allerlei soorten afbeeldingen, van abstracte kunst tot landschappen en portretten.

Of je nu een kunstliefhebber bent of op zoek bent naar een opvallend interieurstuk, het 3D aluminium canvas biedt een unieke en opwindende manier om jouw kunstwerken te presenteren. Dankzij Canvasso kun je als eerste genieten van deze revolutionaire afwerking en jouw ruimtes transformeren met een vleugje extra dimensie.