Aluart schilderij Mondiart “Lacour – Lovestairs”

Op voorraad

Een prachtige foto van een oude wenteltrap in hartvorm. Voeg mysterie en schoonheid toe aan je interieur met deze hoogwaardige afdruk van urban fotograaf Olivier Lacour.

Lees meer
Totaalprijs
€165,00
  • Snelle levertijd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Hoogwaardige Kwaliteit

Productinformatie

Een Verbazingwekkende Urban Foto

Dit is niet zomaar een foto; het is een kunstwerk dat de magie van urban fotografie vastlegt. "De trappen illusie" toont een oude wenteltrap die, door een unieke hoek en visie, de vorm van een hart heeft. De fotograaf Olivier Lacour heeft een bijzonder oog voor detail, en dat zie je terug in deze betoverende afbeelding. Het spel van licht en schaduw, samen met de historische setting, maakt dit een perfecte toevoeging voor elk interieur.

  • Maker
    • Olivier Lacour, geboren in 1972 in Parijs, groeide op in een creatief gezin, waar zijn passie voor fotografie werd gevoed. Zijn moeder was kunstenares en zijn vader filmenthousiast. Al op jonge leeftijd experimenteerde hij met de technische aspecten van fotografie. In de loop der jaren ontwikkelde hij een bijzondere interesse in het fotograferen van gebouwen, variërend van scholen tot ziekenhuizen, een niche die bekend staat als "Urban Exploring". Deze vorm van fotografie richt zich op het vastleggen van het natuurlijke verval binnen verlaten locaties, een exclusief gebied dat de vergankelijkheid van dergelijke plaatsen benadrukt terwijl hun locaties geheim blijven om hun authenticiteit te behouden.

  •  

  •  

Perfect voor Interieurdecoratie

Deze prachtige foto past in diverse stijlen van interieurdecoratie. Of je nu een moderne, minimalistische, of vintage inrichting hebt, "De trappen illusie" voegt een vleugje mysterie en romantiek toe. De harmonieuze kleuren en de opvallende compositie maken dit kunstwerk tot een echte blikvanger. Hang het in de woonkamer, slaapkamer, of kantoor en creëer een gespreksonderwerp voor iedereen die binnenkomt.

Hoogwaardige Materialen en Afwerking

De foto is gedrukt op hoogwaardig aluminium dat de levendigheid en scherpte van de afbeelding optimaal naar voren brengt. Met een afwerking die zowel duurzaam als elegant is, blijft "De trappen illusie" jarenlang mooi. Dit is meer dan een foto; het is een investering in schoonheid en een unieke blik op de wereld.

Brushed afwerking:

Met een 'brushed afwerking' voeg je net dat vleugje elegantie toe aan je schilderij, hierdoor krijgt het namelijk een luxere uitstraling. Een brushed afwerking is een geborstelde afwerking, wat een subtiele glans toevoegt waardoor het kunstwerk nog meer tot leven komt. Onze brushed afwerkingen zijn verkrijgbaar in het zilver.


Gratis service: 

Benieuwd hoe het schilderij in jouw interieur tot zijn recht komt? Maak dan gebruik van onze gratis 'fotoshop service'. Met deze service plaatsen we het schilderij virtueel op jouw muur, zodat je een voorproefje krijgt van hoe het eruit zal zien in jouw interieur. Stuur een foto van de wand, inclusief afmetingen, naar [email protected] en wij gaan graag voor je aan de slag. 

Onze aluart schilderijen zijn ook verkrijgbaar in andere formaten, op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Specificaties

Merk: Mondiart
Techniek : Fotografie bedrukt op dibond aluminiumplaat
Materiaal : Aluminium dibond