Geef jouw schilderij de perfecte omlijsting bij Canvasso

Geef jouw schilderij de perfecte omlijsting bij Canvasso

Bij Canvasso begrijpen we dat een perfect gekozen lijst het verschil kan maken voor de uitstraling van je kunst aan de muur. Onze hoogwaardige lijsten zijn niet alleen functioneel, maar ook een prachtige aanvulling op elke schilderij. Bekijk hoe onze lijsten jouw kunst tot zijn recht laten komen! 

Een lijst op maat

Iedereen heeft unieke wensen en elk kunstwerk vraagt om een specifieke lijst. Daarom bieden wij op maat gemaakte lijsten die perfect passen bij jouw kunstwerk en interieur. Kies je voor Canvasso, dan kies je voor:

  • Persoonlijk advies: bij Canvasso helpen we je graag bij het kiezen van dé juiste lijst, passend bij jouw kunstwerk en stijl
  • Hoogwaardige materialen: we bieden een breed assortiment lijsten aan met verschillende materialen en stijlen van hoge kwaliteit
  • Perfecte afwerking: Onze eigen lijstenmaker, met veel ervaring, zorgt voor een prachtig eindresultaat van jouw kunst aan de muur. 

Voor ieder budget en elke smaak

Wij streven ernaar om kunst toegankelijk te maken voor iedereen. Of je nu een beperkt budget hebt of juist op zoek bent naar iets exclusiefs, bij Canvasso vind je altijd iets wat bij je past. Ons assortiment varieert van eenvoudige, strakke lijsten tot luxe barok lijsten met prachtige details.  

Maatwerk voor jouw kunstwerk

Onze eigen lijstenmaker Leo zorgt voor de perfecte lijsten op maat gemaakt, passend bij de afmetingen en stijl van het schilderij. Dit maatwerk proces neemt één tot drie weken in beslag, afhankelijk van de voorraad. 

Finishing touch

Wil je jouw kunstwerk ook die perfecte finishing touch geven? Bekijk hier onze uitgebreide collectie aan lijsten. Bij Canvasso vind je altijd de perfecte lijst voor jouw kunst aan de muur. Laat je inspireren en bestel vandaag nog!