Alle Canvas schilderijen

164 Product(en)

Canvas is stevig materiaal, afkomstig uit hennepvezels. Het biedt vele voordelen zoals duurzaamheid, het lichte gewicht en de betaalbare prijs. Bij Canvasso hebben we een uitgebreid assortiment aan zowel bedrukte als handgeschilderde canvas schilderijen.

Sorteren op: Meest bekeken
Canvas schilderij 'De klaprozen'
Canvas schilderij 'De klaprozen'
€229,00
Canvas schilderij Mondiart 'Vrouw met vlinders'
Bestseller
Canvas schilderij Mondiart 'Vrouw met vlinders'
€249,00
Canvas schilderij 'De vrouw in de rode baljurk'
Canvas schilderij 'De vrouw in de rode baljurk'
€749,00
Canvas schilderij Mondiart 'Bloemenprint'
Canvas schilderij Mondiart 'Bloemenprint'
€119,00
Canvas schilderij 'Abstracte skyline'
Bestseller
Canvas schilderij 'Abstracte skyline'
€650,00
Canvas schilderij 'De charmante vrouw met kat
Canvas schilderij 'De charmante vrouw met kat
€369,00
Canvas schilderij 'Abstracte tulpen'
Canvas schilderij 'Abstracte tulpen'
€139,00
Canvas 'Drieluik kleurenovergang'
Canvas 'Drieluik kleurenovergang'
€109,00
Canvas schilderij 'Meisje met de parel 2.0'
Bestseller
Canvas schilderij 'Meisje met de parel 2.0'
€89,00
Canvas schilderij 'De metallic bloesem'
Canvas schilderij 'De metallic bloesem'
€169,00
Canvas schilderij 'Schotse hooglander'
Bestseller
Canvas schilderij 'Schotse hooglander'
€139,00
Canvas schilderij 'De bloemen'
Canvas schilderij 'De bloemen'
€229,00

Ontdek de canvas schilderijen bij Canvasso

Canvas schilderijen zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden als wanddecoratie. Ze brengen warmte en sfeer in uw interieur. Het is de ideale oplossing voor het decoreren van een kale wand in uw woning. Bij Canvasso bieden we een uitgebreide collectie moderne canvasschilderijen aan, zowel bedrukt als handgeschilderd

Veelzijdigheid voor elk interieur

Canvas schilderijen passen perfect in vrijwel elk interieur. U kunt ze natuurlijk in uw woonkamer hangen, zoals boven de bank, in uw slaapkamer of in een werkkamer, zoals een kantoor. Bij ons vindt u voor iedere ruimte een passend canvas schilderij.

Een diversiteit aan stijlen

Bij Canvasso bieden we veel verschillende stijlen canvas, van Oude Meesters tot abstracte schilderijen, bloemmotieven en meer-luiken. Ze zijn er in levendige kleuren, dit past bijvoorbeeld goed bij een wat drukker interieur, maar ze zijn er ook in rustigere kleuren, wat goed past bij een landelijk interieur.

De abstracte schilderijen behoren tot de moderne stijl, hierbij ligt de nadruk op vormen, kleuren lijnen en texturen.

Duurzaamheid van canvas

Naast de mooie toevoeging van canvas is het ook duurzaam en praktisch. Canvas wordt gemaakt uit hennepvezels, wat het maakt tot stevig materiaal. Met zijn sterke en stugge textuur wordt het al eeuwenlang gebruikt als basis voor schilderijen. Het oudste nog bestaande canvas komt uit het jaar 1410!

Voordelen van canvas

Canvas biedt tal van voordelen. Het is lichtgewicht, duurzaam en betaalbaar. Bij Canvasso hebben we zowel bedrukte als handgeschilderde canvasschilderijen in ons assortiment. Wilt u een uniek product? Kies dan voor onze handgeschilderde exemplaren. Doordat ze met de hand zijn geschilderd, is elk canvas uniek. 

Diepte en dimensie: Het 3D effect

Onze canvasschilderijen zijn beschilderd met verschillende schildertechnieken, om een opvallend 3D effect te creëren. Door dit effect verschilt het kunstwerk in diepte, breedte en hoogte. Het knalt letterlijk van de ondergrond af.

Bij het schilderij Abstracte Skyline is gebruik gemaakt van stucwerk, om een bepaalde structuur te creëren. Bij het kunstwerk De vrouw in de rode baljurk is het canvas afgewerkt met stukjes stof, waardoor het schilderij tot leven komt.

Diverse formaten

Bij ons vind je canvas schilderijen in diverse formaten, variërend van grootste werken die een hele wand kunnen opvullen tot kleinere werken voor een subtiel accent. Eén van onze grotere canvasschilderijen is de Elegante vrouw in de wind, dit schilderij heeft een formaat van 120 x 150 cm.

Bent u op zoek naar iets wat kleinschaliger? Dan is het schilderij de voorjaarsbloem misschien wat voor u. Dit schilderij heeft een formaat van 50 bij 40 cm. We hebben ook genoeg mogelijkheden tussen deze twee formaten in.

Kunstenaars

Het grootste gedeelte canvasschilderijen bij Canvasso zijn van het merk MondiArt. Dit merk heeft samengewerkt met verschillende kunstenaars zoals L.Paramount, waardoor er verschillende prijsklassen zijn binnen dit merk.

Naast MondiArt verkopen wij ook merken als Wine Art, waarbij de kunstenaar gebruikt heeft gemaakt van graffiti. Op zoek naar iets anders unieks? Dan is het merk Cobra Art Company misschien wat voor u, hierbij heeft de kunstenaar gebruik gemaakt van olieverf op het canvas, zoals bij het schilderij Donker abstract.

Lijsten op maat

Hoewel een canvas schilderij op zichzelf al prachtig is, kunt u bij Canvasso ook kiezen voor een op maat gemaakte lijst om uw product mee af te maken. Hiermee geeft u uw canvas een eigen twist en zorgt u voor een nog persoonlijkere uitstraling in uw interieur. 

De lijsten zijn afkomstig uit Italië en Spanje en zijn er in vier verschillende stijlen; barok, rustiek, modern en klassiek.

Ontdek onze collectie

Benieuwd geworden naar onze uitgebreide collectie canvasschilderijen? Neem snel een kijkje in ons assortiment en ontdek het perfecte kunstwerk voor u! Voor vragen staan wij altijd voor u klaar, zowel online als in onze winkel in Ootmarsum.