Bezoek ons tijdens de Siepelmarkt in Ootmarsum

Bezoek de betoverende Siepelmarkt in het pittoreske dorp Ootmarsum! Deze traditionele markt, die plaatsvindt op drie opeenvolgende donderdagen, biedt een unieke kans om te genieten van lokale producten, ambachten en cultuur.

Data Siepelmarkt

  • 25 juli
  • 1 augustus
  • 8 augustus

Over de Siepelmarkt

De Siepelmarkt is een viering van de lokale cultuur en tradities van Ootmarsum. Elke donderdag tussen 25 juli en 8 augustus transformeert het dorpsplein in een levendige markt vol met kramen, muziek en entertainment. Het is de perfecte gelegenheid om de charme van Ootmarsum te ervaren en lokale specialiteiten te ontdekken.

Bezoek de galerie van Canvasso

Wij nodigen je van harte uit om onze galerie te bezoeken, die om de hoek ligt van het marktplein. Kom langs voor persoonlijk advies en ontdek ons uitgebreide assortiment aan kunstbenodigdheden en unieke kunstwerken. Tijdens jouw bezoek zal onze ervaren lijstenmaker Leo aanwezig zijn om je alles te vertellen over onze prachtige lijsten, terwijl hij ter plekke aan nieuwe lijsten op maat werkt.

Ons prachtige aanbod 

Over Ootmarsum

Ootmarsum is een schilderachtig dorpje dat bekend staat om zijn rijke artistieke erfgoed. Wandel door de straatjes, bezoek de vele galerieën en bewonder de kunstwerken van lokale kunstenaars. Het dorp biedt een inspirerende omgeving waar kunst en cultuur centraal staan.

Bezoek ons

Canvasso verwelkomt je graag tijdens de Siepelmarkt in Ootmarsum. Onze winkel ligt op slechts een steenworp afstand. Kom langs, ontdek onze ruime collectie producten en geniet van een dag vol kunst en cultuur in een van de meest charmante dorpjes van Nederland.