Acrylglas schilderij Mondiart 'Blessing the table'

Op voorraad

Ontdek dit prachtige acrylglas schilderij van het merk Mondiart, met een formaat van 120 x 80 cm.

Lees meer
Totaalprijs
€849,00
  • In 1-5 werkdagen verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Hoogwaardige Kwaliteit

Productinformatie

Acrylglasschilderij van Mondiart - Blessing the table

Ontdek dit prachtige acrylglasschilderij van het gerenommeerde merk Mondiart, met een indrukwekkend formaat van 120 x 80 cm. Het schilderij toont een intrigerende afbeelding van een tafel vol eten, omringd door vier vrouwen en een man. Deze compositie in zwart-wit weergave straalt een tijdloze elegantie uit, waardoor het een verfijnde aanvulling vormt voor elk interieur. De subtiele nuances en het gedetailleerde spel van licht en schaduw maken dit kunstwerk een echte blikvanger.

Maker

Het schilderij is gecreëerd door Mondiart, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kunstwerken en innovatieve ontwerpen. Mondiart combineert artistieke visie met vakmanschap, resulterend in unieke en stijlvolle stukken die iedere ruimte verrijken.

Kenmerken en Voordelen

  • Indrukwekkende Formaat: Met afmetingen van 120 x 80 cm, biedt dit schilderij een prominente aanwezigheid die direct de aandacht trekt.
  • Zwart-wit Weergave: De monochrome kleurstelling voegt een vleugje tijdloze elegantie toe, passend bij diverse interieurstijlen.
  • Intrigerende Compositie: De afbeelding van een eettafel omringd door vijf personen wekt nieuwsgierigheid en nodigt uit tot interpretatie en conversatie.
  • Hoogwaardige Kwaliteit: Vervaardigd uit premium acrylglas, dat zorgt voor een glanzende afwerking en duurzame helderheid van de kleuren.

 

Weten hoe het hang in uw huis? Gebruik onze gratis photoshop service!

Voor een meer persoonlijke ervaring biedt Mondiart een gratis service waarbij het schilderij virtueel op uw muur kan worden geplaatst, zodat u kunt zien hoe het eruit zal zien in uw eigen omgeving.

Specificaties

Merk: Mondiart
Techniek: Geprint op achterkant glas
Afmetingen (LxB): 120 x 180 cm
Materiaal: Acrylglas