Maand Juni: Profiteer de hele maand juni van gratis verzending!!

Aluart schilderij Mondiart 'Port Scene'

Ontdek dit kunstwerk van de beroemde Franse schilderij Claude Lorrain, die bekend stond om zijn prachtige landschappen en havengezichten. Dit kunstwerk 'Port Scene' uit 1641 toont een drukke haven met klassieke architectuur en schepen.

Lees meer
Totaalprijs
€165,00
  • In 1-3 weken verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Hoogwaardige Kwaliteit

Productinformatie

Ontdek dit kunstwerk van de beroemde Franse schilderij Claude Lorrain, die bekend stond om zijn prachtige landschappen en havengezichten. Dit kunstwerk 'Port Scene' uit 1641 toont een drukke haven met klassieke architectuur en schepen die klaar zijn om te vertrekken. Dit werk is bedrukt op aluminium dibond.

Aluminium dibond geeft niet alleen een moderne uitstraling aan het kunstwerk, maar zorgt ook voor een scherpe weergave van elk detail. Dit schilderij is een ware eyecatcher voor je interieur. 

Onze aluart schilderijen zijn ook verkrijgbaar in andere formaten, op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Brushed afwerking:

Met een 'brushed afwerking' voeg je net dat vleugje elegantie toe aan je schilderij, hierdoor krijgt het namelijk een luxere uitstraling. Een brushed afwerking is een geborstelde afwerking, wat een subtiele glans toevoegt waardoor het kunstwerk nog meer tot leven komt. Onze brushed afwerkingen zijn verkrijgbaar in het zilver.

Gratis service: 

Benieuwd hoe het schilderij in jouw interieur tot zijn recht komt? Maak dan gebruik van onze gratis 'fotoshop service'. Met deze service plaatsen we het schilderij virtueel op jouw muur, zodat je een voorproefje krijgt van hoe het eruit zal zien in jouw interieur. Stuur een foto van de wand, inclusief afmetingen, naar [email protected] en wij gaan graag voor je aan de slag. 

Specificaties

Merk: Mondiart
Techniek : Fotografie bedrukt op dibond aluminiumplaat
Materiaal : Aluminium dibond
Coating : Glas afwerking
Artikelnummer : 1200578