Maand Juni: Profiteer de hele maand juni van gratis verzending!!

Aluart kunstwerk Mondiart 'Sunset'

Ontdek dit prachtige aluminium dibond kunstwerk, van het merk Mondiart. Op de aluminium plaat is afbeelding bedrukt van een adembenemende zonsondergang.

Lees meer
Totaalprijs
€165,00
  • In 1-3 weken verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Hoogwaardige Kwaliteit

Productinformatie

Ontdek dit prachtige aluminium dibond kunstwerk, van het merk Mondiart. Op de aluminium plaat is afbeelding bedrukt van een adembenemende zonsondergang. Aluminium dibond geeft niet alleen een moderne uitstraling aan het kunstwerk, maar zorgt ook voor een scherpe weergave van elk detail. Dit schilderij is een ware eyecatcher voor uw interieur. 

Onze aluart kunstwerken zijn ook verkrijgbaar in andere formaten, op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Brushed afwerking:

Met een 'brushed afwerking' voegt u net dat vleugje elegantie toe aan uw kunstwerk, hierdoor krijgt het namelijk een luxere uitstraling. Een brushed afwerking is een geborstelde afwerking, wat een subtiele glans toevoegt waardoor het kunstwerk nog meer tot leven komt. Onze brushed afwerkingen zijn verkrijgbaar in het zilver.

Gratis service: 

Benieuwd hoe het schilderij in uw interieur tot zijn recht komt? Maak dan gebruik van onze gratis 'fotoshop service'. Met deze service plaatsen we het schilderij virtueel op uw muur, zodat u een voorproefje krijgt van hoe het eruit zal zien in uw interieur. Stuur een foto van de wand, inclusief afmetingen, naar [email protected] en wij gaan graag voor u aan de slag. 

Specificaties

Merk: Mondiart
Techniek : Fotografie bedrukt op dibond aluminiumplaat
Materiaal : Aluminium dibond
Coating : Glas afwerking
Artikelnummer : 1200741